Tips en venn:
Medlem av

Våre mål med avl

Vårt hovedmål med vår avl er å få frem hunder som er sunne, funksjonelle med rasetypisk eksteriør og et godt gemytt. Vi har fokus på at hundene skal fungere godt som familiehunder og samtidig være en utmerket jaktkamerat. Vi ønsker at Irsk rød og hvit setter igjen skal bli anerkjent for sine gode jaktegenskaper. Vi mener også det er meget viktig at den genetiske variasjon innen rasen er stor for å beholde rasen sunn.

Valper 3 panorama

Vi driver oppdrett i liten skala og  har kun hatt 2 valpekull foreløpig. Shannonlee Snow Grouse (Chezzy) ble parret med Craigrua Rogue og  8 nydelige valper så dagens lys 26 mai 2008.Og tilbakemeldingene fra valpekjøperne er gode. I Danmark har Snørypas Rusty  oppnådd 2 UK og vi har store forhåpninger om at de andre kommer etter og blir å se på resultatlistene fremover. De trenes alle for jakt og jaktprøver.
Kull nummer 2 kom til verden 24 september 2011. Snørypas Tara ble parret med RedWhiteSilk Discovery fra Finland. Hun fikk 10 valper, 5 hanner og 5 tisper. Det blir spenennde å følge dem fremover. Tilbakemeldingene så langt er gode.