Tips en venn:
Medlem av

Valper forventes June2019

Snørypas Saint Florentina (Fia) og Killary`s Color me Grand For RedWhiteSilk (Parker) har blitt parret og valper forventes juni 2019. Begge hundene er særdeles utmerkede representanter for rasen med sittstødige gem ytt, rasetypiske eksteriør og gode jaktlige egenskaper. Begge er fri for HD,CLAD og VWD. Fia er jaktpremiert med 2 x 3Ak på skog. De er begge høyt premiert på utstilling med uttalige vinnertitler.

Parringen er godkjent av avlsråd i Norsk Irsk setter Klubb.

FIA og PARKERStamtavle far: Killarys Color Me Grand For RedWhiteSilk


Stamtavle mor: Snørypas Saint FlorentinaTa kontakt for hyggelig hundeprat
Nina: 92822130
Email: krhjohan@online.no eller nina@snorypa.no
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Snørypas Lady Flanagan har vært i Frankrike og blitt parret med en nydelig hannhund; United Spots Red Kite og valper forventes oktober 2015.
Begge hundene er utmerkede representanter for rasen med rasetypisk eksteriør og meget god mentalitet.
Red Kite er internasjonal Champion, er Champion i Frankrike, Tyskland og Luxembourg, har blitt Verdensvinner 2 ganger og er også Europavinner. Han har 1.premie på jaktprøve i Tyskland.

Lady Flanagan er Norsk Junior Vinner og Norsk Vinner, Har blitt kåret til årets hund i NISK avd. 5. 2013, årets utstillingshund i NISK avd.5. 2013 og 2014. Hun jakttrenes og begge foreldre brukes på jakt og 2 besteforeldre er jaktpremiert.


Vi har sterk fokus på å holde den lille utsatte rasen sunn og da er genetisk variasjon viktig. Denne parringen vil bidra med nytt blod til Norge.

Begge hundene er fri for HD (A-hofter), fri for CLAD og fri for vWD.


Parringen er godkjent av avlsrådet i N.I.S.K. 

Synes du dette høres spennede ut? Ta kontakt da, gjerne på e-mail: nina@snorypa.no eller krhjohan@online.no. Du må også gjerne ringe på mobil 92822130 eller 46470388 for en hyggelig hundeprat.


United Spots Red Kite
red kite


Snørypas Lady Flanagan
Flanny
Valpekolasj
Lady Flanagan sin mor Snørypas Tara med sitt kull i 2011.                                                   
                           Far til Lady Flanagan: RedWhiteSilk                 Mor til Lady Flanagan: Snørypas Tara
                           Discovery