Tips en venn:
Medlem av

VALPER VENTES JUNI 2019

SNØRYPA SAINT FLORENTINA OG KILLARY`S COLOR ME GRAND FOR REDWHITESILK
Snørypa`s Saint Florentina og Killary`s Color Me Grand For RedWhiteSilk har blitt parret og valper forventes rundt pinse (10 Juni) og vil kunne leveres fra de er 8 uker gamme (rundt 05 august). Parringen er godkjent av N.I.S.K. Avlsråd. Det forventes friske og sunne valper med meget godt rasetypisk eksteriør, prima gemytt og gode jaktlige egenskaper.  Dette er to friske og stødige hunder med meget god mentalitet. Begge hundene er særdeles utmerkede representanter for rasen.

Fia og Parker


MOR:  Snørypa Saint Florentina
Født: 09.10.2015
HD:B
CLAD:FRI
VWD: FRI
RCD1: FRI
Utstilling: 9 x Excellent, 7 x CK, 2 x CERT, 2 x CACIB
Titler: Norsk Vinner-2018 og Nordisk Vinner-2018
Jaktprøve: 2 x 3AK
Meritter:
*  Årets utstillingshund N.I.S.K. avd.5 2018
*  3.plass Årets Irsk Rød og Hvit Setter 2018
*  3.plass Årets utstillingshund n.I.S.K avd.5 2017

Stamtavle Snørypas Saint Florentina


Fia som hun kalles til daglig er en superherlig hund. Hun har et fantastisk gemytt, utadvendt og glad, rolig når hun skal og rikelig med energi når hun er i aktivitet, på tur og på jakt. Hun har vært lettlært og samarbeider godt. Tok apportbevis når hun bare var 9 måneder gammel. Vi er meget fornøyd med hennes jaktlyst og jaktlige egenskaper.

FiaFAR: Killary`s Color Me Grand For RedWhiteSilk
Født: 27.04.2014
Hd:A
Clad: Arvelig Fri
VWD. Arvelig fri
Utstilling: 18 x Excellent, 4 x CACIB, 18 CK
Titler: 
* International show Champion
* Estonian Champion
* Latvian Champion
* Lithuanian Junior Champion
* Latvian Junior Champion
* Lithuanian junior Winner 2015
* Tallinn Junior Winner 2015
* Estonian junior winner 2015
* Baltic junior Winner 2015

Stamtavle far: Killary`s Color Me Grand For RedWhiteSilkParker som han blir kalt til daglig er en hannhund som jeg liker meget godt både når det gjelder væremåte og type. Han er meget omgjengelig, meget godt gemytt, utadvendt, glag og rolig når han må.Han er en passe stor hannhund av særdeles god type. Parker er import fra USA til Finland og har gjort det særdeles godt i utstillingsringen med sine titler.

Parker

            .


Vi bestreber oss på å avle fram vakre rasetypiske hunder som stemmer overens med rasens standard. Kennel Snørypa har flere ganger fått Hederspremie for sitt oppdrett. i vårt avlsarbeid setter vi også pris på at hundene ersamarbeidsvillige og lettdresserte. Vi verdsetter rasens allsidige bruksområder og i tillegg til jakt og trofast turkamerat kan den int brukes til trekkhund, spor, agility, lydighetsdressur, besøkshund og selvfølgelig alltid være en fantastisk familiehund.

Parker