Tips en venn:
Medlem av

10 valper født 24 september 2011

Den 24 september så 10 nydelige Irsk Rød Og Hvit Setter valper dagens lys. Det ble 5 jenter og 5 gutter. Både mor Tara og alle valpene klarer seg godt. De har god appetitt og tar for seg rikelig i "matfatet". Tara er en omsorgsfull mor som tar seg beundringsverdig godt av sine 10 små.

Kolasje valper

Snørypas Tara er blitt parret med en spennende hannhund i Finland; RedWhiteSilk Discovery. Da vi har stor fokus på å holde denne lille og utsatte rasen sunn vet vi hvor viktig det er med stor gentetisk variasjon og det er derfor vi har valgt å reise til Finland for å finne den rette hannhund. Denne parringen vil være med å bringe nytt blod inn i Norge.
Begge Tara`s foreldre er jaktpremiert, det er også hennes bror Snørypas Rusty.
Discovery har vært brukt på jakt. Begge har gjort det godt i utstillingsringen og fått både CK og Cacib. Tara har A-hofter og Discovery A/B-hofter, begge er arvelig fri for Clad. Parringen er godkjent av avlsrådet i  N.I.S.K.

Syntes du dette hørtes spennende ut? Ta kontakt, gjerne på e-post:
nina@snorypa.no    eller mobil 92822130.

 RedWhiteSilk Discovery

Avl og Oppdrett
Vi driver oppdrett i liten skala og  har kun hatt et valpekull foreløpig. Shannonlee Snow Grouse (Chezzy) ble parret med Craigrua Rogue og  8 nydelige valper så dagens lys 26 mai 2008.Og tilbakemeldingene fra valpekjøperne er gode. I Danmark har Snørypas Rusty  oppnådd 2 UK og vi har store forhåpninger om at de andre kommer etter og blir å se på resultatlistene fremover. De trenes alle for jakt og jaktprøver.
Vi har fått godkjenning av avlsrådet i N.I.S.K på en parring sommer/høst 2011 mellom Snørypas Tara og en finsk hund; RedWhiteSilk Discovery. Les mer under planlagte kull.