Tips en venn:
Medlem av

VALPER VENTES JUNI 2019
SNØRYPA SAINT FLORENTINA OG KILLARY`S COLOR ME GRAND FOR REDWHITESILK
Snørypa`s Saint Florentina og Killary`s Color Me Grand For RedWhiteSilk har blitt parret og valper forventes rundt pinse (10 Juni) og vil kunne leveres fra de er 8 uker gamme (rundt 05 august). Parringen er godkjent av N.I.S.K. Avlsråd. Det forventes friske og sunne valper med meget godt rasetypisk eksteriør, prima gemytt og gode jaktlige egenskaper.
VALPER VÅREN 2018
Lady Flanagan has been mated
Snørypas Lady Flanagan (Flanny) har blitt parret med Alvertoppens Emil og vi håper hun tar seg og at alt går bra, da kan vi forvente valper medio april. Begge hundene har A-staus på hofter, fri for CLAD og fri for Von Willebrand.
Valper forventes mai 2016
Valper forventes mai 2016
Vi forventer valper mai 2016. Far: Snørypas Aron Mor: Snørypas Lady Flanagan Aron er en meget god jakthund og er også jaktptemiert. Han var årets Irsk Rød og Hvit Setter. På utstilling har han oppnådd Excellent og CK (Champion Kvalitet).Han har vært lettdressert og elsker å jobbe på lag med oss. Lady Flanagan er en meget vakker hund. Hun ble Norsk Junior Vinner og Norsk Vinner i 2012 og Europa Vinner i 2015.Hun ble kåret tilårets hund i NISk Avd.5 2013, ble kåret til årets utstillingshund i NISk avd 5. 2013, 2014 og2015. En fantastisk kjærlug og omgjengelig hund. Hun trenes for jakt og prøver. Tok apportbevis bare 7 mnd gammel. Begge hundene er utmerkede representanter for rasen med rasetypisk eksteriør og meget godt gemytt. De er friske og sunne, fri for HD og CLAD. Følg også Snørypa på Facebook. Ønsker du en hund som ikke alle andre har?
Valpene 2 uker gamle
Valpene trives og legger godt på seg
Valpene er nå blitt 2 uker gamle. De trives, spiser godt og sover mye. De har fått øyne opp og begynt å reise seg og vakler rundt på ustøe bein. Flanny tar seg veldig godt av dem. Hun liker nå å få være med de andre på tur i skogen.
Valper født 08 oktober 2015
Flanny fikk 6 valper
Natten 08 oktober fikk Flanny 6 nydelige, streke og sunne valper, 3 jenter og 3 gutter. Hun tar seg beundringsverdig godt av dem.
Snørypas Lady Flanagan og Snørypas Caley er EuropaVinner 2015
EuroDogshow 2015, Oslo
Snørypa`s Lady Flanagan (Flanny) og Snørypas Caley deltok på EuroDogshow 2015 og gjorde det fantastisk godt. Begge fikk Excellent og CACIB. Flanny ble Best i Rasen og Caley Best i Motsatt Kjønn. Begge ble sådan EuropaVinner 2015.
Valper forventes oktober 2015
Snørypas Lady Flanagan har vært i Frankrike og blitt parret med en nydelig og herlig hannhund United Spots Red Kite
Valper forventes medio oktober. Begge hundene er utmerkede representanter for rasen med rasetypisk eksteriør og meget god mentalitet. Red Kite er Internasjonal Champion, Champion i Frankrike, Tyskland og Luxembourg, har blitt Verdensvinner 2 ganger og er også Europavinner. Han har 1 premie fra jaktprøvr i Tyskland. Lady Flanagan er Norsk Junior Vinner og Norsk Vinner. Hun har blitt kåret til årets hund i 2013, årets utstillingshund i 2013 og 2014 av NISK avd.5. Hun jakttrenes og begge foreldfe brukes på jakt og 2 besteforeldre er jaktpremiert. Vi har sterk fokus på å holde denne lille rasen sunn og da er genetisk variasjon viktig. denne parringen vil bidra til nytt blod i Norge. Begge hundene er fri for HD (A-hofter), fri for CLAD og fri vWD. Parringen er godkjent av avlsrådet i N.I.S.K Spennende? Ta kontakt da!
Utstilling på Randsverk i regi av Gudbrandsdalen Fuglehund Klubb
Lady Flanagan Best i Rasen og 4 Best in Show
Utstillingen var arrangert av Gudbrandsdalen Fuglehund klubb og dommer var Marianne Holmli. Kitikken lød:Vakker helhet. Elegant hode, Meget bra linjer, tilstrekkelig pigmentering, elegant hals, sterk overlinje medsupert kryss og bra bredde på det.
Fantastiske resultater
På Vestlandets Fuglehund klubb store årlige utstilling 30 og 31 mai 2015 (Fuglehundfestivalen)
To dager med utstilling for alle stående fuglehunder. Bedømmes av 2 forskjellige dommer. Det ble en minnerik helg for kennel Snørypa. Lørdag ble Snørypas Caley BIR og 3 BIS, Snørypas Lady Flanagan BIM, Snørypas Red Huge Aarran fikk Exc med CK, Snørypas Tara fikk Exc med CK.
Fuglehund festivalen dag 2
Lady Flanagan Best i Rasen og 2 Best in Show
På dag 2 ble Lady Flanagan Best i Rasen og 2 Best in show. (Fotograf Georg Kayser)ow. 
Best in Show i oppdretterklasse
Kennel Snørypa ble beste opppdretterklasse
For første gang stilte kennel Snørypa i oppdretterklasse. Hundene som representerte Snørypa var: Snørypas Tara, Snørypas Caley, Snørypas Lady Flanagan og Snørypas Red Huge Aarran. Alle hundene hadde gjort det godt individuelt og fått Exc med CK.
Lady Flanagan Best i Rasen og Best in Show
Utstilling på Lillehammer i regi av NISK avd. 3 Hedmark og Oppland
Flanagan har vært på utstilling på Lillehammer. Dommer var Svein Nordang og hun fikk flgende gode kritikk: Velskåret hode, korrekt bitt, god hals, substansfull sterk kropp, utmerket velbygget brystkasse, korrekt vinklet, rør seg parallet foran og bak, herlig drive, prima pels og farge, godt gemytt.
Lady Flanagan Best i Rasen
Utstilling på Fetsund i regi av Romerike Fuglehund Klubb
Lady Flanagan har idag vært i utstillingsringen på Fetsund i regi av Romerike Fuglehund Klubb. Kritikk: Passe stor, meget godt hode med godt preg, bra hald, stor sporty kropp, bra benstamme, gode vinkler, utmerkede bevegelser, flotte farger og utmerket pels.
Årets Utstillinghund 2014 er Lady Flanagan
Kåring av årets hunder i NISK avd.5 Hordaland
Lady Flanagan (Flanny) har bare fortsatt å vinne og har oppnådd extremt gode resultater på alle utstillinger. Hun ble kåret til årets utstillinghund 2014 i NISK Avd.5
Lady Flanagan Årets hund og årets utstillingshund 2013
Kåring av årets hunder i NISK avd.5
Lady Flanagan har oppnådd fantastisk gode resultater på alle utstillinger hun har deltatt på gjennom hele året. I NISK avd 5 ble hun kåret til årets hund og årets utstillinghund
Snørypas Aron kåret til årets Irsk Rød og Hvit Setter 2013
Aron ble kåret til årets Irsk Rød og Hvit Setter 2013. En vandrepremie fra NISK som går til den rød/hvite med beste jaktpremie sammenlagt gjennom året.
Årets Utstillingshund i NISK Avd.5 2012
Den 22 januar 2013 foregikk kåringen av årets hunder i NISK avd. 5, dvs året 2012. Årets utstilling hund 2012 ble Shannonlee Snow Grouse (Chezzy) som snart er 9 år. Hun er fortsatt like sprek og energisk som en unghund og vi håper vi vil se henne i ringen i 2013 også.
Norsk Vinner og Norsk JuniorVinner
Lady Flanagan liker seg i ringen....
På årets siste internasjonale utstilling Dogs4all 24.11.12 gjorde Snørypa`s Lady Flanagan det særdeles godt. Hun klarte bragden i en alder av bare 14 måneder å bli både Norsk Junior Vinner og Norsk Winner. Bestemoren hennes Shannonlee Snow Grouse ble Norsk Veteran Vinner.
Få laget et portrett av din hund
Du har nå mulighet å få laget et portrett av hunden din. Det blir et meget personlig kunstverk. Ari Laaveri bor i Finland og er kunstneren som lager disse fantastisk flotte kunstverkene. Med brennepenn lages bilde på en treplate.
Gratulerer med dagen
Kull 2011 feirer 1 årsdag
I dag den 24 september er det et år siden Tara fikk sine 10 nydelige valper. Vi gratulerer Caley, Cara, Duff of Wiclow, Enya, Fiona,  Irwin, Lady Flanagan, Maggie, Red Hugh Aarran og Ronan med sin 1 årsdag! Det er et lovende kull.
Full uttelling på NKK`s internasjonale utstilling i Stavanger 16 september
Med lite ryper i fjellet valgte noen å dra på trofejakt i Stavanger
Det var påmeldt 8 Irsk rød og hvit settere. Noe som er veldig bra for en så liten rase. Av dem var 5 fra kennel Snørypa. Tittelen "Best i rasen " (BIR) gikk til 11 måneder gamle Snørypas Lady Flanagan og "Best i motsatt kjønn" (BIM) gikk til Snørypas Caley, eier Birthe Nielsen.
Flotte resultater i Drammen for Snørypa
I Drammen arrangerte Buskerud JFF utstilling for alle i gruppe 7
I nydelig vårvær med sol og herlig temperatur var det en fornøyelse å tilbringe dagen i Drammen. Og enda mer fornøyelig blir dagen når alle snørypa hundene som deltok gjorde det godt. Dommer var Harald Aune og han likte Snørypas Tara veldig godt. Hun fikk Excellent, CK, IBTK og ble "Best i Rasen" (BIR).  Snow Grouse stilte i Veteran klasse og fikk Exc. CK, CERT, 2BTK og ble "Best i Rasen Veteran" (BIR Vet).                                                                                                                                                                                                             Valpeshow: 3 valper fra Snørypa stilte i valpeshow. Snørypas Duff of Wicklow, Snørypas Cara og Snørypas Lady Flanagan. Alle fikk utmerkede kritikker, men det var Snørypas Flanagan som dro det lengste strået denne gang. Hun ble 2 "Best in Show Valp" (2BIS Valp). Dette lover bra!
Spesialutstilling 5 mai 2012
Valpene gjør det godt
5 mai arrangerte N.I.S.K avd Hordaland sommersamling med spesialutstilling. Dommer var Bjørn Stang. Værgudene hadde gitt oss et forferdelig vær med sludd, regn og kald vind. Det var aller første gang valpene skulle i ringen og spenningen var stor. Men det gikk kjempebra!
Sommersamling
Lady Flanagan 7 mnd vinner apportkonkurranse
Den årlige sommersamling i regi av NISK and 5. Hordaland gikk av stabelen 5 mai 2012 i et forferdelig vær. Det var mange ulike aktiviteter med hund i fokus. Det var bl.a anledning å få tatt apportbevis og det klarte 7 mnd gamle Lady Flanagan utmerket. Hun stilte også opp i apportkonkurransen i klassen for unghunder (UK) og vant.!
Snow Grouse fortsetter å vinne
NKK hadde sin internasjonale utstilling i Bergen 15 april 2012
Shannonlee Snow Grouse som nå er blitt 8 år og stiller i veteran klasse fortsetter å vinne. Av den finske dommeren Eeva Rautala fikk hun Excellent, CK og CERT. Hun ble ble "Best i Rasen Veteran" (BIR VET) og slo ut de ynge og ble "Best i Rasen"(BIR) også. En kjempeflott prestasjon av en 8 år gammel hund!
Shannonlee Snow Grouse (Chezzy) årets utstillingshund N.I.S.K avd.5 i 2011
Under den årlige kåring avårets hunder i N.I.S.K avd. 5 Hordaland ble Shannonlee Snow Grouse (Chezzy) kåret til årets utstillinghund. Hun blir 8 år i februar 2012 og vi synes det er flott at hun fremdeles oppnår så gode resultater.
10 valper født 24 september 2011
Den 24 september så 10 nydelige Irsk Rød Og Hvit Setter valper dagens lys. Det ble 5 jenter og 5 gutter. Både mor Tara og alle valpene klarer seg godt. De har god appetitt og tar for seg rikelig i "matfatet". Tara er en omsorgsfull mor som tar seg beundringsverdig godt av sine 10 små. Snørypas Tara er blitt parret med en spennende hannhund i Finland; RedWhiteSilk Discovery. Da vi har stor fokus på å holde denne lille og utsatte rasen sunn vet vi hvor viktig det er med stor gentetisk variasjon og det er derfor vi har valgt å reise til Finland for å finne den rette hannhund. Denne parringen vil være med å bringe nytt blod inn i Norge. Begge Tara`s foreldre er jaktpremiert, det er også hennes bror Snørypas Rusty.Discovery har vært brukt på jakt. Begge har gjort det godt i utstillingsringen og fått både CK og Cacib. Tara har A-hofter og Discovery A/B-hofter, begge er arvelig fri for Clad. Parringen er godkjent av avlsrådet i  N.I.S.K. Syntes du dette hørtes spennende ut?
Årets Irsk rød og hvit setter 2010
Shannonlee Snow Grouse ble kåret til årets Irsk rød og hvit setter 2010
Shannonlee Snow Grouse ble kåret til årets Irsk rød og hvit setter 2010. Dette er en vandrepokal som deles ut til den rød/hvite som har oppnådd best jaktpremiering gjennom året.
Shannonlee Snow Grouse ble Best i rasen og fikk sitt 3 CERT.
Shannonlee Snow Grouse
Shannonlee Snow Grouse ble Best i rasen og fikk sitt 3 CERT. Også i dag 29 mai 2011 gjorde de røde og hvite det meget bra. Shannonlee Snow Grouse (Chezzy) og hennes avkom Snørypas Aron, Snørypas Tara, Snørypas Riona fikk alle exc.